wécésfüzet

Bear Grylls, a hiteles

mekkora egy parasztvakítás az a műsor istenem

Malp 2 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr692278419

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A túlélés törvényei (1x01) és a valóság 2011.01.06. 16:17:18

Magyarországon és világszerte egyaránt igen népszerű filmsorozat A túlélés törvényei - eredeti nevén Ultimate Survival, másik eredeti nevén Man vs. Wild, harmadik eredeti nevén Born Survivor. A műsor központi figurája Bear Grylls, egy bevállalós, vagán...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

veghzol 2010.09.07. 20:34:35

Hát ez gecinagy:) amúgy ettől függetlenül szerintem fasza műsor főleg amikor valami geci undorítót csinál mint teveszarból vizet csinál vagy belemászik aludni egy rothadó állatba:)

endreandras 2010.09.08. 08:15:05

ettől függetlenül én is szeretem és nézni is fogom. eddig sem hittem azt, hogy életveszélyben van, viszont nagyon jól bemutatja, hogy miket kéne csinálni ha... most indul egy új műsora, melyben balesetekből, katasztrófákból fog kiszabadulni, mégsem gondolom azt, hogy frontálisan ütközni fog egy kamionnal, vagy magára omlaszt egy felhőkarcolót.
süti beállítások módosítása