wécésfüzet

Mi kurvákkal pózolunk legszívesebben - Soerii és Poolek LÁV napiszar

Napjaink egyik legnagyobb sztárja, a Soerii & Poolek elkészítette napjaink egyik legkulturáltabb weboldalának, a mindennapi értékek megőrzésében elkötelezett napiszar.com-nak a hivatalos himnuszát. A csapat egyébként a Nemzeti Himnuszt is elkészítené, sőt talán már el is készítette. A Napiszar LÁV című lírai szerzemény ingyenesen letölthető. A duó egyik felével, Kovács Gergővel beszélgettünk.

Ha van olyan hazai előadó, akiről el tudjuk képzelni, hogy tisztában van a napi rajokkal, hogy minden gond nélkül pózol fasszal és hogy az esti sunákat is mindig lájkolja, az tuti a Soerii és Poolek.

Ők a koncertjeiken, a zenéjükkel és a videóikkal is bizonyították már, hogy alkalmasak egy olyan precíz, fokozott figyelmet kívánó, igencsak kreatív munkára, mint himnuszt írni az internet hülyéit összegyűjtő és hivatalos SP-antifan klubként működő napiszar.com-nak.

El is készült a nagy mű. Mi meg merjük kockáztatni, hogy egy igazi gigasláger megszületésének lehetünk tanúi. A zenetörténelmi esemény kapcsán feltettünk pár kérdést napjaink legmenőbb, legrajabb, legpózolósabb párosának, a Soerii & Pooleknek.

- Gondolom a napiszar a kezdőlapotok. Mekkora megtiszteltetésnek érzitek, hogy benneteket kértek fel az oldal himnuszának megkomponálásához?

- Ja persze, lófaszt a kezdőlapunk a napiszar. Természetesen mint minden normális embernek nekünk is ez a kezdőlapunk: www.time.com

- Hogyan fogtatok bele a nagy munkába? Lelkileg miként lehet felkészülni egy ilyen nagy kihívásra?

- A felelősség egyértelmű volt mindkettőnk számára, de nem hinném hogy berosálnánk bármilyen zenei kihívástól. Teszem azt, írjuk meg az új nemzeti himnuszt vagy ilyesmi. Az is simán menne (az igazat megvallva már van is egy demónk).

- A szövegen nyilván sokat gondolkodtatok.

- A szöveg mondhatni adta magát, a napiszar általunk kedvelt témáit foglaltuk ízes mondatokba szerintünk elég nagy sikerrel.

- Ti mivel pózoltok legszívesebben? Fasszal, kurvával, fosóval, csövessel vagy a vécén?

- Amint azt valószínűleg sokan tudják: mi kurvákkal pózolunk legszívesebben.

- Melyik a kedvenc rovatotok a napiszaron?

- Egyértelműen a "just do it" rovat.

- Szerintetek mi a ratyibb: az emo vagy SP?

- Nem hinnénk hogy valamelyik is ratyi lenne, az más kérdés hogy mit és hogyan képviselnek ebben az amúgy is rothadó társadalomban.

- Játszátok koncerteken az elkészült művet? Mi a következő nagy dobás?

- Még nem gondolkodtunk ezen, most egészen mással vagyunk elfoglalva, remélhetőleg még a hónapban megjelenik az Elton John EP, amin a legmenőbb arcok remixelték ezt a már-már klasszikusnak számító darabot, közben meg egy új slágeren dolgozunk egy pokolian ismert énekesnővel, akivel majd egy Szaturnusz méretű atombombát dobunk a hazai party-élet állóvizébe!! POW!!! Xox!!!

zenemajom

endreandras szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr442334983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása