wécésfüzet

Vujity Tvrtko elfelejtette, mit keres a Mokkában

Fura közjáték vezette fel a ma reggeli Mokkában az összenőtt női szemöldök világbajnoka, azaz Kiszel Tünde legújabb fellépését. Vujity Tvrtko, aki most éppen a Tv2 reggeli műsorában haknizik, már a felkonfban elküldte az anyjába a naptárjaiból és kvázi celebstátuszából megélő (???) nőt, mondván, semmit a proverbiális nagy asztalra eddig le nem tett, haszna nincs, éppen csak azt nem mondta, hogy a nemzet testén élősködik, és így milyen alapon szerepel minden egyes reggeli műsorban, nahát.

A dolog két órával később folytatódott, ekkor már maga a művésznő is ott pocolt a stúdióban, felháborodott arccal szólt vissza a riportját nem túl kedves szavakkal felvezető Tvrtkónak, a (mű)balhé kezdett igazán szürreális jelleget ölteni, hiszen mindketten ugyanabban a nyakig érő, sűrű bulvártengerben kapálóznak napról napra, amiben csak nem illik a kolléga fejére szarni, ugye.A harmadik felvonás volt a legviccesebb, Liptai Klaudia egyfajta békéltetőként tűnt fel a két acsarkodó fél között, először csontig benyalt Kiszelnek, (aztán az meg viszont, nagyszerű volt hallani) odaszúrt egyet az akkor már a stúdióból kilépő Tvrtkónak, mondván addig sem róla beszélnek. Ez egy nagyon szép, kerek történet, pontosan olyan, amilyenre a Tv2-nek a nézettség növelése érdekében szüksége van, azt most itt nem jelenteném ki, hogy Tvrtko a fülesben kapta az utasításokat, hogy mit kellene beszólni Kiszelnek, de aki ugye bulvárnak áll, az ne sírjon. Ha. /comment:com/
endreandras szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr562399630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása