wécésfüzet

"Szeretlek Barça" - az idei élőkép

Ahogy az szokás az FC Barcelonánál a nagy Bajnokok Ligája mérkőzések és a Real Madrid elleni rangadók alkalmával, a klub vezetői élőképpel készülnek, hogy ezzel is jobb hangulatot, nagyobb ünnepet teremtsenek a Camp Nouban. Az idei Clásico sem lesz kivétel, hiszen a tervek szerint a teljes stadion befedésre kerül színes lapokkal, és a szurkolók így kirajzolhatják azt az üzenetet a csapat felé, hogy „Szeretlek Barça”

A barcelonai élőképek minden alkalommal újdonságot tartalmaznak, az üzenet ugyanis rendszerint más, és a klub színeinek, valamint a katalán zászlónak az elrendezése is gyakran változik. Ezúttal a tervek úgy készültek, hogy a gránátvörös-kék csíkozást a két hosszanti lelátóra helyezik, míg a két kapu mögötti lelátókat fedik be a ’Senyerával’, tehát a katalán zászlóval.

Az üzenet viszont a mindenkori, szokásos helyére kerül, szemben a játékos kijáróval, a fedett lelátóval szemközti oldalon. Ezen a Clásicón a ’T’estimo Barça’ üzenet lesz olvasható a gránátvörös-kék színeken, ami annyit jelent: Szeretlek Barça.

Szokás szerint közel 100.000 kártyát fognak szétosztani a szurkolók között, kék, gránátvörös és sárga színekben. 45.000 lesz vörös, 35.000 kék, 20.000 pedig sárga. /eurobarca/

 

endreandras szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr382476353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása