wécésfüzet

A mormonok sosem adják fel

Úgy látszik nem nagyon sikerült a mormon egyház igéit könnyedén eljuttatni kicsiny országunk értelmes lakóinak, így egy új marketingstratégiát alkalmazva próbálják behálózni a gyanútlan démoszt.

Történt ugyanis, hogy jövök ma ki a mamától délután, és látom hogy megy ki pont az ajtón két fekete ruhás fiatal gyerek, na mondom megint itt vannak a mormonok, harmadszor is le kell ráznom őket. Illedelmesen köszönök, de nem fordultak meg és kezdték el betanult magyar szövegüket, hanem helyi nyelven köszöntek és mentek kifelé. Amikor kiértem azért bevártak, és a kezembe nyomtak egy kis cetlit, amin ez állt:

Ingyenes Angol Tanfolyam! (webcím, stb infók)

Természetesen az első gondolatom, hogy ingyen semmi nincs, de azért elraktam a cetlit. Nézem most az íróasztalt, ott a kis fecni, csak beírom mi ez az oldal:

www.angolora.hu

Itt pedig megláttam a következő mondtatot:

Szeretne többet tudni az egyházról? - Akkor kattintson ide!

Itt még mindig nem esett le, hogy ezek a visszatérő barátaim, de akkor megláttam a hős próféta, Joseph Smith nevét, ami már egy konkrétabb oldalra mutat:

http://www.mormon.org/learn/0,8672,957-15,00.html

Taps nekik, micsoda marketing fogás, Petike tanulhatunk tőlük!

Vissza térve az eredeti oldalra:

"Az angolórák ötvözik a nyelvtanfolyam és a nyelvi klub előnyeit, és sokat segíthetnek a szóbeli nyelvvizsgára illetve érettségire való felkészülésben."

Megnézve a képeket is az oldalon, nem szól másról a story valószínűleg, minthogy ezek a szerencsétlen ideküldöt usafiúk mellett áll egy tolmács, és ő joseph smiths igéjét hírdetik, amit a magyar nő fordít le, majd valszeg ezekkel az elmondott mondatokkal kell gyakorolni az angolt, így verve bele a tanokat a fejedbe!

BE-SZA-RÁS!!!

 

 

u.i.: picit már gondolkodom, hogy elmegyek

Malp szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr72487453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása