wécésfüzet

Elpusztult a bagoly

A kolumbiai Junior kabalaállatát a hétvégi bajnokin rúgta le [1] a pályáról Luis Moreno, a Deportivo Pereira játékosa, az eset hatalmas felháborodást váltott ki, az állatvédők tiltakoztak [2], a baglyot állatkórházban ápolták, ám kedden belepusztult az incidens okozta stresszbe.

A brutális futballistát rendőrök vitték le a pályáról, mert a szurkolók már a helyszínen fenyegették. Moreno nevetségesen enyhe, maximum 50 ezer pezós, ötezer forintos pénzbírságra számíthat, de kaphat három hónap elzárást is. A futballszövetség büntetni fogja, tudta meg a Radio Santa Fe.

"Bocsánatot kérek az egész országtól, de különösen a Junior szurkolóitól, ez egy nagyon komoly eset, ha büntetést kapok, el kell fogadnom" - nyilatkozta a játékos.

Az állatorvosok szerint a bagoly légzési elégtelenségbe halt bele, amit a baleset utáni sokk váltott ki.

endreandras 1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr172704197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

veghzol 2011.03.02. 20:09:12

VEGYÉK A VÉRÉT A PARASZTNAK. Előtte azt nyilatkozta, hogy meg akarta nézni, hogy tud.-e még repülni azért rúgta felfele.
süti beállítások módosítása